نقش بنیادی شعر در ترویج فرهنگ عاشورایی و شخصیت حضرت علی اکبر(ع)
در گفتگو با اتاق زندگانی تأکید شد؛
برگزیده جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر (ع) گفت: جنبه های ادب وقار ایمان و شهامت حضرت علی اکبر علیه السلام به عنوان الگویی برای جوانان و مدافعان حق در طول تاریخ شناخته شده و در دل ها و قلب ها تاثیر عمیق داشته است.
خبرگزاری اتاق زندگانی اثر قاسم بای شاعر استان گلستان و دارنده مدرک کارشناسی ادبیات فارسی به عنوان اثر برگزیده دومین جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر علیه السلام در اشعارش به جنبه های ادب وقار ایمان و شهامت حضرت علی اکبر علیه السلام اشاره کرده است.
بای در گفت وگو با خبرنگار اتاق زندگانی با بیان دلایل سرودن اشعارش درباره حضرت علی اکبر علیه السلام اظهار کرد: واقعه عاشورا مکتب و دانشگاهی است که رشددهنده شخصیت های بزرگی چون حضرت علی اکبر علیه السلام به عنوان الگو هایی بارز برای جوانان است.
برگزیده دومین جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر علیه السلام افزود: در طول تاریخ آثار و نوشته های کمی درباره حضرت علی اکبر علیه السلام بوده که اخیراً برگزاری فراخوان های ادبی نقش مهمی در شناساندن این الگوی تاریخی داشته است.
وی با تأکید بر نقش مهم شعر و ادبیات در ترویج مفاهیم عاشورایی گفت: شعر به خاطر بهره مندی از عناصر ادبی مانند تشبیه استعاره ریتم و وزن توانایی بیشتری در انتقال مفاهیم به مخاطب دارد و می تواند پیام هایی عمیق تر از سخنرانی ها را منتقل کند.
بای به ویژگی های بارز حضرت علی اکبر علیه السلام در اشعارش اشاره کرد و ادامه داد: جنبه های ادب وقار ایمان و شهامت این شخصیت بزرگ به عنوان الگویی برای جوانان و مدافعان حق در طول تاریخ شناخته شده و در دل ها و قلب ها تأثیر عمیق داشته است.
وی با اشاره به نقش جشنواره های بین المللی در شناسایی شخصیت آن حضرت و خلق آثار ادبی تبیین کرد: تعامل با برگزیدگان این جشنواره ها پس از اختتامیه آثار برگزیده بیشتری برای دوره های بعدی به همراه دارد.
برگزیده دومین جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر علیه السلام از طرفداران شعر و مدیحه سرایی خواست تا در کنار مرثیه سرایی به حماسه و اندیشه توجه داشته باشند و با مطالعه کتب معتبر از آفت های تحریف در ادب عاشورایی دور بمانند.
به گزارش اتاق زندگانی سومین جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر علیه السلام استان یزد به زبان های فارسی عربی ترکی اردو انگلیسی در سه بخش دانشگاهیان دانش آموزی و آزاد (عموم) برگزار می شود.
مهلت ارسال آثار۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ و اختتامیه ۱۸ بهمن۱۴۰۳ با اهدای جوایز به برگزیدگان از ۵ تا ۱۵ میلیون تومان است.
متقاضیان برای ثبت نام و ارسال آثار خود به سایت emamat.iau.ir مراجعه کنند.
آدرس دبیرخانه: یزد دانشگاه آزاد اسلامی معاونت فرهنگی شماره تماس ۴۸۳۱ ۱۵۳ ۰۹۱۳ – ۰۶ ۲۸ ۸۷ ۳۱ (۰۳۵) و آدرس سایت https://yazd.iau.ir/f
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقش بنیادی شعر در ترویج فرهنگ عاشورایی و شخصیت حضرت علی اکبر(ع) " هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقش بنیادی شعر در ترویج فرهنگ عاشورایی و شخصیت حضرت علی اکبر(ع) "، کلیک کنید.