نقش آفرینی دانش بنیان نرم و هویت ساز در صنایع سخت
آشنایی با مفاهیم اقتصاد دانش بنیان (30)
دبیر و معاون ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در خصوص دلیل حضور و فعالیت های شرکت های دانش بنیان در توسعه فناوری های نرم فرهنگی توضیح داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری اتاق زندگانی؛ سهم صنایع خلاق و دانش بنیان ها از سبد ایجاد کسب وکار ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب وکار جزو بالاترین سهم محسوب می شود.
پیشرفت های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان طور که علوم و فناوری های سخت به شکل گیری و توسعه خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه ای منتهی می شوند؛ علوم و فناوری های نرم نیز صنایع نرم را شکل می بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن؛ افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه با محیط پیرامون کمک می کنند.
ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می کند و این دو موضوع را می توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.
اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی
در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم در گفت وگو با خبرنگار اتاق زندگانی گفت: ستاد فناوری های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری های نرم در حال فعالیت هستند؛ وظیفه دارد.
وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از 2 هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان ها قرار می گیرند و همچنین 400 شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.
حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت های دانش بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسیله ای که در حوزه ارایه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.
دبیر ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم؛ بهترین و سریع ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت های خلاق و دانش بنیان است.
دانش بنیان ها قابلیت ارایه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند
از سوی دیگر و در همین رابطه؛ آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت های دانش بنیان ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار اتاق زندگانی گفت: دانش بنیان ها با شیوه های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از 8 هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری های نرم شده اند.
وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از 2 هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت های خلاق واحد هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند؛ اما شرکت های دانش بنیان با ایجاد فناوری های پیچیده و تکنولوژی های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.
آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقش آفرینی دانش بنیان نرم و هویت ساز در صنایع سخت" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقش آفرینی دانش بنیان نرم و هویت ساز در صنایع سخت"، کلیک کنید.