افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای / تفاوت مکمل ها در موارد مصرفی

افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای / تفاوت مکمل ها در موارد مصرفی

رییس اداره مکمل های تغذیه ای؛ ورزشی و انرژی زا اداره کل فراورده های طبیعی؛ سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکمل ها در چند سال اخیر در کشور؛ پرکردن شکاف تغذیه ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این موضوع برشمرد.

به گزارش اتاق زندگانی؛ دکتر ریحانه اکبریان اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل ها در کشور است.

وی افزود: باتوجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه؛ طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.

اکبریان گفت: انواع ویتامین ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده؛ افزایش عملکرد ورزشی؛ حفظ سلامت پوست؛ مو و ناخن؛ بهبود عملکرد دستگاه ایمنی؛ مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکی استخوان؛ بیماری های قلبی و عروقی؛ دیابت مورد استفاده قرار می گیرد.

پایان خبر اتاق زندگانی

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای / تفاوت مکمل ها در موارد مصرفی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای / تفاوت مکمل ها در موارد مصرفی"، کلیک کنید.