5 نکته طلایی برای مبتدیان قبل از خرید اسنوبرد
بازار اسنوبرد و تجهیزات جانبی آن بسیار عمیق و پیچیده است. پیدا کردن تخته کاملا مناسب؛ می تواند یک چالش سخت برای شما باشد. وجود هزاران اصطلاح انگلیسی در تجهیزات این رشته کار را سخت تر هم می کند. به همین دلیل است که میخواهیم با پنج نکته به شما در خرید اسنوبرد جدید کمک کنیم.
1. ترجیح می دهید کجا اسنوبرد سواری کنید؟ بر روی چه نوع زمینی؟
2. طول اسنوبرد
3. عرض اسنوبرد
4. برند؛ قیمت و کیفیت
5. مطمین نیستید؟ از متخصصان این رشته مشورت بگیرید.
کجا سوار اسنوبرد خواهید شد؟
پیست؛ پارک؛روی برف پودر یا شاید همه جا؟ برندهای تولید اسنوبرد تختههای خود را به صورت All Mountain؛ Freestyle و Freeride دستهبندی کرده اند. در زیر توضیحاتی برای اصطلاحات مختلف خواهید دید:
آل مانتین: برای کسانی که از سواری در سراسر کوه لذت می برند و می خواهند تخته ای داشته باشند که همه جا کار کند. اگر مبتدی هستید؛ تخته های موجود در رده آل مانتین همان چیزی است که باید به دنبال آن باشید.
سبک آزاد: تخته های عالی برای کسانی که وقت خود را در پارک می گذرانند. تخته اسنوبرد مخصوص پارک در دو نوع نرم و سخت وجود دارد. تخته های پارک نرم برای حرکات نمایشی عالی هستند؛ در حالی که تخته های پارک سخت تر برای تسلط بر پرش های بلند طراحی شده است. برخی از تخته های این دسته نیز در شیب ها عملکرد خوبی دارند.
فری راید: اگر شما عاشق هیجان هستید یا عاشق سواری در خارج از پیست هستید؛ تخته فری راید همان چیزی است که باید داشته باشید. تخته فری راید معمولاً بینی بلندتری برای شناور شدن بهتر در پودر دارد. بسیاری از تخته های فری راید نیز برای کسانی که از سواری در شیب ها لذت می برند عالی هستند.
طول اسنوبرد
مطمین شوید که طول مناسب را برای اسنوبرد خود خریداری کرده اید. نظرات متفاوتی در مورد طول یک اسنوبرد وجود دارد. یک قانون خوب این است که تخته باید جایی بین چشم و گردن شما برسد. اگر مبتدی هستید؛ تخته ای که جایی بین گردن و چانه شما ختم می شود ترجیح داده می شود. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله راهنمای انتخاب سایز مناسب اسنوبرد را در سایت تخصصی اسکی و اسنوبرد وان اسپورت مطالعه کنید. البته وزن شما نیز در اینجا نقش اساسی دارد. بسیاری از اسنوبرد حرفه ای دارای مشخصات “وزن توصیه شده برای سوارکار” هستند. سعی کنید تا آنجا که ممکن است با آن مطابقت داشته باشید.
تخته کوتاه تر: کار با آن آسان تر است اما در سرعت های بالاتر می تواند ناپایدار شود.
تخته بلندتر: در سرعت های بالاتر پایدار است اما مانور دادن برای سوارکار بی تجربه می تواند چالش برانگیز باشد.
عرض اسنوبرد
این یک فاکتور بسیار مهم است که اگر پاهای بزرگی دارید حتما آن را در نظر بگیرید. اگر سایز کفش شما بزرگتر از 43-44 باشد؛ به تخته پهن تری نیاز دارید. به این حالت Mid Wide یا Wide گفته می شود. در راهنمای سایز اسنوبورد ؛ جدولی با عرض های توصیه شده اسنوبورد وجود دارد.
نام تجاری؛ قیمت و کیفیت
معمولاً خرید از یک برند معروف امن تر است. همچنین توصیه میکنیم روی یک برند تخصصی اسنوبرد تمرکز کنید. قیمت اسنوبرد نیز همیشه موضوعی داغ است. با این حال؛ اغلب اتفاق میافتد کهک محصول کمی گرانتر؛ کیفیت بهتری داشته باشد و طول عمر بیشتری نیز داشته باشد. سپس این سوال وجود دارد که “آیا برای اولین برد خود به اسنوبرد گران نیاز دارم؟” پاسخ این است که شما قطعا نیازی به این کار ندارید. تخته های مبتدیان معمولاً تا حدودی مقرون به صرفه تر هستند. اما اگر اسنوبورد علاقه شماست؛ دلیلی برای کم کردن هزینه وجود ندارد.
راهنمایی گرفتن از مربیان و فروشندگان معتبر
هم مربیان قدیمی و خوب و هم فروشندگان معتبر تجهیزات اسنوبرد در ایران وجود دارند که سال هاست به صورت تخصصی در زمینه فروش لوازم این رشته فعالیت می کنند. فروشگاه های حرفه ای مانند وان اسپورت؛ پامچال اسپورت و آس اسپورت از قدیمی های این رشته در ایران هستند که می توانند اطلاعات جامعی را در اختیار شما قرار دهند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "5 نکته طلایی برای مبتدیان قبل از خرید اسنوبرد" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "5 نکته طلایی برای مبتدیان قبل از خرید اسنوبرد"، کلیک کنید.
من که قدم 180 هست چه سایز اسنوبردی باید تهیه کنم؟ می شه راهنمایی کنید.
ممنوت از مقاله خوبتون. منم خواستم یه مورد اضافه کنم اگه سالی 2-3 بار می رید پیست اسنوبرد گرون نخرید چون واقعا پول هدر دادنه. من یه ست برتون خریدم 80 تومن پام در اومد و دوستنم یه ست اسنوبرد فایو فورتی خرید 25 تومن. الان که توی پیست هستیم هیچ فرقی نداره سواریش واسه ما که مبتدی هستیم. البته بگم من گول مربی ام رو خوردم ولی دوستم زیر بار نرفت و گفت من این قدر هزینه نمی کنم.
این مطلب رو که خوندم یاد اسنوبرد خریدن خودم افتادم. بی اطلاع رفتم یکی از پیست های اسکی و یه ست اسکی خریدم . یکسال بعد رفتم منیریه همون ست اسکی که من خریدم رو با این که قیمت دلار ارزونم شده بود هنوز 8 میلیون زیر قیمت خرید من می دادن. خواستم بگم قبل از خرید ست اسکی حتما قبلش برید منیریه و قیمت ها رو چک بکنید و فریب پیست ها و مربیای درصد بگیر پیست های اسکی رو نخورید.