کشنده ترین غذای جهان – اتاق زندگانی
نادیا زکالوند: کاساوا ماده غذایی اصلی حداقل ۵۰۰ میلیون نفر در جهان است که سالانه از آن صدها میلیون تُن برای عرضه به مردم تولید می شود.

درواقع کاساوا گیاهی است که در مناطق گرمسیری به ویژه آفریقا آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی رشد می کند. در حال حاضر نیجریه بزرگترین تولیدکننده کاساوا در دنیا است. این گیاه به دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط خشک و کم آب تبدیل به یکی از منابع غذایی مهم در مناطق با شرایط اقلیمی سخت شده و در رژیم غذایی حداقل نیم میلیارد نفر در سراسر جهان قرار گرفته است. اما ریشه پوست و برگ های این گیاه حاوی نوعی مواد سمی است که سیانید هیدروژن تولید می کند.
در هر کیلوگرم نوع شیرین گیاه کاساوا ۲۰ میلی گرم سیانید وجود دارد اما در نوع تلخ ترین این گیاه تا ۱۰۰۰ میلی گرم سم سیانید یافت می شود.
بنابر تخمین سازمان بهداشت جهانی هر سال حدود ۲۰۰ نفر بر اثر مسمومیت ناشی از مصرف این گیاه جان خود را از دست می دهند. اما از طرفی تعداد بسیاری از مردم این گیاه را به طور مرتب می خورند و مشکل جسمی هم ندارند.
علت مرگبار شدن این گیاه اشتباه در تهیه غذا و دسر از این گیاه است. کاساوا پیش از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در آب خیسانده و سپس کاملا پخته شود.
سیانید فرد را به اختلال عصبی آتاکسی که سیستم عصبی و تنفسی را هدف می گیرد مبتلا می کند و در موارد جدی تر موجب مرگ می شود.
منبع:
ladbible
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کشنده ترین غذای جهان – اتاق زندگانی" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کشنده ترین غذای جهان – اتاق زندگانی"، کلیک کنید.