چگونه خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهیم؟
سرطان کبد جزو پرشیوع ترین نوع سرطان ها است که با برنامه غذایی مناسب؛ می توان آن را کنترل و از ابتلا به آن جلوگیری کرد.
به گزارش اتاق زندگانی؛ سرطان کبد ششمین سرطان پر شیوع و سومین عامل مرگ بر اثر سرطان ها است. شناسایی عواملی ابتلا به سرطان کبد را می توانند تشدید کنند برای کنترل و جلوگیری از این بیماری اهمیت زیادی دارد که این عوامل شامل هپاتیت مزمن ویروسی؛ بیماری متابولیک کبد؛ نوشیدن الکل؛ سیگار کشیدن؛ چاقی و قرار گرفتن در معرض مواد سرطان زا مانند آفلاتوکسین ها است.
نکته مهم این است که رژیم غذایی به عنوان یک جزء قابل تغییر از سبک زندگی می تواند بر بروز سرطان کبد تاثیر بگذارد. برخی الگوهای تغذیه ای می تواند بر بروز سرطان کبد موثر باشد. با این حال؛ تمرکز بر گروه های غذایی خاص ممکن است به درک نقش عوامل غذایی در خطر ابتلا به سرطان کبد کمک کند و می تواند مبنایی برای توصیه های غذایی برای پیشگیری از سرطان کبد باشد.
به طور مثال مصرف ماهی؛ قهوه و محصولات لبنی و همچنین رژیم غذایی سرشار از میوه ها؛ سبزیجات؛ آجیل و غلات کامل ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.
همچنین گروه های غذایی خاص از جمله غلات (غلات کامل و غلات تصفیه شده)؛ حبوبات؛ آجیل؛ مرغ؛ تخم مرغ و نوشیدنی های شیرین رابطه معکوس با سرطان کبد دارند.
پایان خبر اتاق زندگانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چگونه خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهیم؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چگونه خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهیم؟"، کلیک کنید.