نقد و بررسی دوربین عکاسی نیکون Nikon D850 body D850 Body
نقد و بررسی تخصصی مشخصات
دوربین عکاسی نیکون Nikon D850 body
D850 Body
دوربین بدنه نیکون D850
بالاخره نیکون دوربین فول فریم نیکون D850 در سال 2017 معرفی شد. دوربینی که بسیاری از ویژگی های خود را برای اولین بار در دوربین های فول فریم این شرکت دارد و در حال حاضر یکی از قدرتمندترین دوربین های DSLR حرفه ای بازار با سنسور 46 مگاپیکسلی با فناوری BSI و قابلیت فیلم برداری 4K فوق العاده است. . دوربین نیکون D850 هستند
دوربین نیکون D850 این دوربین به سرعت به یکی از پرفروش ترین دوربین های نیکون تبدیل شد. ویژگی های اصلی این دوربین عبارتند از:
– سنسور 46 مگاپیکسلی BSI CMOS
– سرعت عکاسی 7 فریم در ثانیه (9 فریم با دستگیره)
– سیستم فوکوس 153 نقطه ای که با سنسور نور 180000 پیکسلی سازگار است
– فیلمبرداری UHD 4K با استفاده از کل سطح سنسور و سرعت 30 فریم بر ثانیه
– سرعت حرکت آهسته 120 فریم در ثانیه با وضوح Full HD
– دو اسلات برای کارت حافظه SD و XQD وجود دارد
– تعداد 1840 عکس با هر بار شارژ باتری
– صفحه نمایش لمسی تاشو 3.2 اینچی با وضوح 36 میلیون نقطه
– دارای دکمه های بدنه با نور پس زمینه
– دارای قابلیت های ارتباطی عالی از جمله SnapBridge با بلوتوث
– دارای تایم لپس پیشرفته با قابلیت فیلمبرداری 4K در خود دوربین
همانطور که می بینید ویژگی های این دوربین بسیار فراتر از دوربین های فول فریم در کلاس خود است. سپس نگاهی دقیق تر به ویژگی ها و قابلیت های نیکون بیندازید D850 ما پرداخت می کنیم
فناوری های حسگر و وضوح منحصر به فرد دوربین بدنه Nikon D850
دوربین نیکون D850 این اولین دوربین DSLR نیکون است که از فناوری BSI یا نور پس زمینه استفاده می کند. در حسگرهای BSI اجزای جاذب نور در سنسور به سطح تراشه حسگر نزدیک تر هستند. این نوع طراحی اجازه می دهد تا نور بیشتری جذب شود به همین دلیل سنسورهای BSI گرانتر هستند و نویز بسیار کمتری نسبت به سنسورهای معمولی دارند.
دوربین نیکون D850 نیکون D810 مانند مدل قبلی خود دارای حساسیت ISO 64 (کمتر از ISO 100 استاندارد) است.
محدوده دینامیکی این دوربین در سطح بالاتری نسبت به D810 قرار دارد که در آن شاهد کیفیت دوربین های مدیوم فرمت مانند فوجی فیلم GFX و Pentax 645Z هستیم.
برخلاف مدل قبلی برای دستیابی به پایداری بیشتر دوربین شاتر الکترونیکی پرده اول Nikon D850 حذف شده است (شما باید از LiveView یا Mirror Up استفاده کنید) اما مکانیسم شاتر جدید و بهبود یافته طراحی شده برای این دوربین لرزش شاتر بسیار زیاد است. غیر قابل توجه بودن و لرزش دوربین به دلیل آینه به هیچ وجه روی تصویر تأثیر نمی گذارد.
به علاوه سنسور این دوربین فیلتر پایین گذر ندارد و طبیعتا شارپنس بسیار بالاتری نسبت به دوربین های دارای این فیلتر دارد. اگرچه حذف فیلتر پایین گذر می تواند احتمال موآر شدن را افزایش دهد اما وضوح بالای این دوربین به قدری دقیق است که دیگر نگران موآر نیستید و حتی می توانید به راحتی از سطوح بافت دار عکس بگیرید.
دوربین پرسرعت نیکون D850
دوربین نیکون D850 همچنین دارای همان سیستم فوکوس پیشرفته در دوربین پرسرعت نیکون D5 است که برای عکاسان ورزشی و پرسرعت طراحی شده است. Nikon D850 شامل همان ماژول فوکوس خودکار حسگرهای نوردهی اختصاصی و پردازنده فوکوس حالت ها و تنظیمات فوکوس خودکار اختصاصی و هر چیز دیگری در سیستم فوکوس پیشرفته D5 است. پس احتمالا D850 با پشتیبانی از سنسور فول فریم خود می تواند جایگزینی عالی برای دوربین پیشرفته D5 باشد.
علاوه بر این مشابه دوربین های رده بالای قبلی نیکون مانند D750 و D500 در این دوربین قابلیت کالیبره کردن فوکوس و لنز استفاده شده روی دوربین نیز در دوربین نیکون D850 گنجانده شده است.
اگرچه دوربین نیکون D850 نیز با سرعت 7 فریم در ثانیه و بدون گریپ عکاسی می کند اما این دوربین به لطف پردازنده EXPEED 5 و گریپ پیشرفته می تواند یکی از سریع ترین دوربین های فول فریم موجود در بازار باشد.
اگر از دستگیره جدید MB-D18 نیکون در این دوربین استفاده می کنید می تواند با سرعت 9 فریم در ثانیه (در مقایسه با دوربین کانن 5D Mark IV با سرعت 7 فریم در ثانیه) عکاسی کند.
نکته جالب این است که در صورت استفاده از حالت Burst Mode (تصویربرداری مداوم) در این دوربین تعداد عکس ها با هر بار شارژ خواهد بود. 5140 عکس می آید! البته اگر بخواهید آن باتری و دسته را بخرید هر دو با هم حدود 550 دلار قیمت دارند.
بافر دوربین برای این سرعت بالا اجازه می دهد تا حداکثر 51 عکس را با فرمت خام فشرده بدون اتلاف ثبت کنید که به طور طبیعی برای عکاسی که می خواهد همه چیز را پر کند نادر است. در مورد فرمت فشرده سازی بدون تلفات در Nurnagar بیشتر بخوانید.
ویژگی های دوربین نیکون D850
اگرچه دوربین نیکون D850 این اولین دوربین این شرکت نیست که می تواند با فرمت 4K عکاسی کند اما اولین دوربین فول فریم این شرکت است که از تمام سطح سنسور خود برای عکاسی با این وضوح استفاده می کند. این دوربین می تواند با رزولوشن 4K با سرعت 30 25 و 24 فریم بر ثانیه با بیت ریت 144 مگابیت بر ثانیه فیلمبرداری کند.
استفاده از تمام سطح سنسور فول فریم به دلیل بزرگ بودن سنسور تصویری سینمایی در سطح دوربین های فیلمبرداری حرفه ای ثبت می کند. علاوه بر این دوربین بدنه نیکون D850 می تواند ویدیوهای اسلوموشن منحصربفردی را با رزولوشن Full HD با سرعت 120 فریم بر ثانیه ضبط کند.
همچنین ویژگی های پیشرفته ای مانند فوکوس پیکینگ و تثبیت کننده تصویر دیجیتال را در دوربین نیکون D850 مشاهده می کنیم که البته تنها با وضوح Full HD در دسترس هستند.
متاسفانه نیکون D850 این دوربین دارای تنظیمات Log Gamma برای فیلمبرداری حرفه ای نیست اما دارای یک نمایه تصویر به نام Flat در این دوربین است که اگر با آن فیلم برداری کنید فیلم هایی با محدوده دینامیکی عالی ضبط می کند که برای تصحیح رنگ و ویرایش در ویرایش ویدیو عالی است. نرم افزار
همچنین اگر می خواهید در حالت کاملا دستی کار کنید می توانید از قابلیت ISO Auto این دوربین برای کنترل نوردهی در محیط های مختلف نور استفاده کنید. همانطور که انتظار داشتیم قابلیت Power Aperture نیز در این دوربین پیشرفته گنجانده شده است.
برخلاف دوربین های DSLR کانن که باز و بسته شدن شاتر به صورت مرحله ای (پرش از یک دیافراگم به دیافراگم دیگر) انجام می شود این ویژگی می تواند هنگام استفاده از LiveView شاتر را بسیار روان و پیوسته باز و بسته کند.
علاوه بر این نیکون دارای یک حالت تنظیم صدا به نام «تضعیف کننده» است. D850 قرار است این دوربین بتواند به طور خودکار صداهای بسیار بلند را کاهش دهد تا از جهش صدا و نویز در صدای تصویر جلوگیری کند.
تفاوت های خوب در بدنه دوربین Nikon D850
بدنه این دوربین شباهت زیادی به دوربین D810 دارد و مانند اکثر دوربین های حرفه ای رده بالا از آلیاژ منیزیم ساخته شده است تا در عین سبک بودن وضعیت آن را ارتقا دهد.
خوشبختانه مانند Nikon D750 این دوربین همچنین دارای صفحه نمایش تاشو است که اگرچه نمی توان آن را به طور کامل مانند Canon 6D Mark II به بیرون باز کرد اما برای فیلمبرداری یا عکاسی LiveView در زوایای بالا و پایین بهتر از دوربین قبلی خود است. .
علاوه بر این این نمایشگر نه تنها رزولوشن بالاتری نسبت به مدل های قبلی خود دارد بلکه می تواند دوربین را کنترل کرده و عکس ها و فیلم ها را با لمس کامل نمایش دهد. دستگیره دوربین نیز کمی توخالی تر و راحت تر شده است و عکاسی طولانی مدت و استفاده از لنزهای سنگین نیکون را آسان تر می کند.
اما یکی از تفاوت های عجیب این دوربین با مدل قبلی حذف فلاش است دوربین نیکون D850 گفته می شود برای دستیابی به ایزوله بهتر دوربین انجام می شود.
بنابراین عکاسان استودیویی و کسانی که نورپردازی حرفه ای با این دوربین انجام می دهند احتمالاً برای برقراری ارتباط با Speedlight SB-5000 حرفه ای باید از محرک های رادیویی سری WR نیکون مانند WR-A10 WR-R10 و WR-T10 استفاده کنند.
منظره یاب دوربین نیکون D850
البته حذف فلاش از Nikon D850 امکان طراحی یک منظره یاب اپتیکال جدید را فراهم کرد. منظره یاب D850 با بزرگنمایی x0.75 در مقایسه با x0.7x مدل قبلی این بزرگترین منظره یاب اپتیکال در بین دوربین های نیکون است. طبیعتا داشتن چنین منظره ای به عکاسان این فرصت را می دهد که کادربندی بهتری داشته باشند و تصویر را بهتر ببینند.
سخت افزار فوکوس در دوربین نیکون D850
ماژول فوکوس در دوربین های حرفه ای Nikon D5 و Nikon D500 سریع ترین ماژول فوکوس در بین دوربین های DSLR است و نیکون دقیقاً همان ماژول فوکوس و پردازنده اختصاصی را در Nikon D850 قرار داده است تا یکی از دقیق ترین و سریع ترین سیستم های فوکوس ارزان تر را ارائه کند. سری فول فریم خودش را به ارمغان آورد (در مقایسه با D5).
این سیستم فوکوس دارای 153 نقطه فوکوس است که 99 تای آن از نوع متقاطع است. نقطه مرکزی آن می تواند تا -4EV کار کند و 15 نقطه مرکزی دوربین می توانند تا f/8 در هنگام استفاده از مبدل های تلفنی نیکون فعال باقی بمانند.
شاید تنها تفاوت مهم بین سیستم فوکوس دوربین نیکون باشد D850 در دوربین پرچمدار D5 این شرکت صفحه نمایش نقطه ای در منظره یاب دوربین قرار دارد. منظره یاب D5 شامل یک لایه الکتروارگانیک است که وقتی دوربین در حالت فوکوس سه بعدی است نقاط را روشن می کند و نقاط فوکوس سوژه را ردیابی می کنند در حالی که D850 دارای یک لایه LCD معمولی است که تنها زمانی که نقاط به دنبال حرکت دستی حرکت می کنند روشن می شود. یا تمرکز
قابلیت تایم لپس پیشرفته در Nikon D850
مانند اکثر دوربین های قبلی نیکون این دوربین نیز قابلیت عکاسی با زمان بندی داخلی یا تاخیر زمانی را دارد. اما تفاوت مهمی که دVerbin Nikon D850 چیزی که نسبت به مدل های قبلی دارد این است که می توانید بدون نیاز به ابزار یا نرم افزار جداگانه تصاویر را به عنوان فایل های ویدیویی 4K مستقیماً در خود دوربین ذخیره کنید.
این ویژگی را می توان با شاتر بی صدا دوربین در حالت LiveView ترکیب کرد تا از هرگونه لرزش شاتر مکانیکی در طول زمان لپس جلوگیری شود. علاوه بر این این کرکره خطر پدیده کور غلتکی را از بین می برد.
البته در صورت نیاز می توانید فایل های تصویری ضبط شده را با وضوح کامل در اختیار داشته باشید و در نرم افزارهای خارجی دیگر فواصل با وضوح بالاتر ایجاد کنید. البته با وجود اینکه تصاویر تایم لپس در این حالت با وضوح 7680×4320 ثبت می شوند نیکون این حالت را تایم لپس 8K نامید.
علاوه بر این Nikon D850 می تواند عکس های هر دنباله تایم لپس را در یک پوشه جداگانه نام گذاری و ذخیره کند تا بعداً راحت تر از آن ها استفاده کنید.
تغییر تمرکز
یک ویژگی عالی به ویژه برای کسانی که از مناظر عکس می گیرند ویژگی تغییر فوکوس است دوربین نیکون D850 f با عملکرد تغییر فوکوس می توانید تعدادی عکس با فوکوس های مختلف در یک محدوده یا فاصله کانونی برای دوربین تعیین کنید تا آنها را ضبط کند و با تغییر فوکوس آنها را ذخیره کنید.
به عنوان مثال می توانید به دوربین بگویید که از چه فاصله ای تا چه فاصله ای و با چه فاصله زمانی بین هر عکس چند شات ضبط کند. البته این قابلیت قبلا در برخی از دوربین های Olympus و Panasonic وجود دارد که بر خلاف این دوربین ها نیکون D850 این عکس ها قابل ترکیب نیستند.
اما می تواند تمام عکس ها را در یک پوشه جداگانه قرار دهد تا بتوانید بعداً خودتان آنها را با برنامه هایی مانند Helicon Focus یا Adobe Photoshop ترکیب کنید.
نیکون D850 مجهز به عملکرد SnapBridge. قبلا در سایت سایت ما در مورد این قابلیت توضیح داده ام. اما نکته مهم در اینجا این است که SnapBridge در درجه اول یک ویژگی ارتباطی مبتنی بر بلوتوث است و طبیعتاً در کار با فایل های 47 مگاپیکسلی مشکل دارد.
قابلیت بلوتوث برای ارسال عکس تا 2 مگاپیکسل برای ارسال در اینستاگرام و فیس بوک خوب است اما امکان انتقال عکس های با وضوح بالا یا حتی عکس های RAW وجود ندارد. همچنین طبق گزارش DPreview استفاده از وای فای این دوربین تنها از طریق این برنامه و برای انتقال عکس قابل استفاده است.
به این ترتیب ممکن است دقیقا به آن یک دوربین وای فای واقعی گفته نشود! خود نیکون به درستی تاکید کرد که “…اگر نیاز به اتصال مداوم دارید ماژول WT-7A را برای آن معرفی کردیم…” و البته نگفت که قیمت آن حدود 750 دلار است!
بیشتر بخوانید: آیا Nikon D850 ارزش خرید دارد؟
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی دوربین عکاسی نیکون Nikon D850 body D850 Body" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی دوربین عکاسی نیکون Nikon D850 body D850 Body"، کلیک کنید.