افشاگری تکان دهندهک نماینده باسابقه از ارزان فروشی نفت

افشاگری تکان دهندهک نماینده باسابقه از ارزان فروشی نفت
آفتاب نیوز :

گزیده صحبت های مهرداد لاهوتی را در زیر مشاهده می کنید:

*دیوان محاسبات به نمایندگی از مجلس در بخش نظارت فعال است و این نهاد خودش مرجع رسیدگی است و می تواند حکم صادر کند.

*اهمیت جایگاه دیوان اینگونه است که نقش آفرینی می کند و در روند امور قابلیت پیش بینی و اقدام دارد.

*در مملکت ما امروز بجای مچ گیری باید پیشگیری کنیم. دیوان محسابات بایستی با پیش بینی و نظارت به فکر پیشگیری باشد.

*موضوع ترک فعل بسیار مهم است.

*ما در کشور حیف و میل داریم و این در حالی است که دستگاه ها و نهاد های ما بیشتر دنبال میل هستند یعنی به دنبال یک تخلف هستند که چرا این اتفاق افتاده است.

*روی حیف و ترک فعل و نکرده ها باید تمرکز شود مثلا دولت ها موظف بودند برنامه ها و کار هایی را انجام دهند؛ اما انجام ندادند و باعث خسارات سنگین به کشور شدند.

*روند دیوان محاسبات به سمت مثبت حرکت کرده است و گزارشات به روز است و تاخیر آن کاهش محسوسی داشته است.
*باید تاسف خورد که با این همه دستگاه های نظارتی که در ادارات و دستگاه ها مستقر هستند و با وجود نهاد های نظارتی مانند سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری و … بازهم شاهد تخلفات بسیاری هستیم.

*در همه کشور های دنیا انتقال و نگهداری پول حساب و کتاب دارد و مشخص است که پول ها از کجا می آید و به کجا می رود.

*از سوی دیگر آنقدر ما از ابزار مچ گیری استفاده می کنیم که مدیران را از شجاعت و جسارت را از مردم گرفته است. *مشورت با کمیسیون برنامه و بودجه تاکنون برای ریاست سازمان برنامه و بودجه صورت نگرفته است.

*نام نمی برم؛ اما فرد سازمان برنامه و بودجه قطعی شده و بنظر من فرد قوی و کارشناسی است.

*ممکن است یک یا چند نفر هم بنای همکاری با دولت را نداشته و نگاهی غیرطبیعی داشته باشند؛ اما تعامل دولت و مجلس امری طبیعی است و قوه مقننه را آماده همکاری با دولت می بینم.

*اگر این این دولت شجاعت اصلاح ساختار اقتصادی را داشته باشد من امیدوارم که اتفاق خوبی بیافتد.

*25 درصد اقتصاد ما را بر اساس قانون باید تعاونی ها اداره کنند؛ ولی در حال حاضر 81 درصد اقتصاد دولتی است و 19 درصد در دست تعاونی ها و بخش خصوصی است.

*با یک اقتصاد دولتی هرگز به جایی نمی رسیم.

*تا زمانی که پای دولت در اقتصاد هست؛ مسایلی از جمله فساد و ناکارآمدی هم وجود خواهد داشت.

*باید از اقتصاد دولتی نجات پیدا کنیم. در حال حاضر 8000 هزار میلیارد تومان (همت)؛ نقدینگی و بالای 30 میلیارد دلار در دست مردم داریم؛ اما حاضر نیستند سرمایه گذاری کنند چراکه امنیت اقتصادی وجود ندارد.

*17 صندوق بازنشستگی داریم و همه آن ها ورشکسته هستند.

*مسبب این ورشکستگی دولت ها هستند. در همه حوزه ها شاهد ناترازی هستیم؛ ناترازی در حوزه انرژی و گاز و بنزین و بانک ها فقط بخشی از این موضوع است.

*تقریبا نفت را 20 درصد ارزان تر می فروشیم و با توجه به شرایط موجود 20 درصد هم هزینه جابجایی پول می دهیم.

*کتمان نمی توان کرد که اقتصاد امروز گره خورده است با مناسبات سیاسی و اقتصادی و بایستی با گفتمان همراه با عزت به فکر تعامل با جهان باشیم.

منبع: آخرین خبر

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افشاگری تکان دهندهک نماینده باسابقه از ارزان فروشی نفت" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افشاگری تکان دهندهک نماینده باسابقه از ارزان فروشی نفت"، کلیک کنید.